آشنایی با انواع الکتروموتور
همانطور که می دانید الکتروموتورها دستگاه هایی هستند که انرژی الکتریکی را به انرژی حرکتی تبدیل می کنند. در این مقاله قصد داریم به توضیح انواعی از الکتروموتورها که در شرکت الکترومتحد تولید و عرضه می شود بپردازیم و با برخی از ویژگی های هر یک آشنا شویم. قطعا با کسب اطلاعات بیشتر در زمینه الکتروموتور بیشتر با نحوه کارکردن آن آشنا می شود و اعتماد به نفس کافی برای خرید آنلاین الکتروموتور خواهید داشت. هدف شرکت الکترومتحد ارائه الکتروموتور با کیفیت و تضمین شده به مشتریان می باشد.
الکتروموتورهای DC بدون جاروبک از آهنرباهای دائمی در مجموعه روتور خود استفاده می کنند. آنها برای کاربردهای هواپیما و وسایل نقلیه زمینی هستند. آنها کارآمدتر هستند، نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند، صدای کمتری تولید می کنند و چگالی توان بالاتری نسبت به الکتروموتور DC برس دار دارند. همچنین می توانند به تولید انبوه برسند و شبیه یک موتور AC با RPM ثابت باشند، مگر اینکه از جریان DC تغذیه شوند. با این حال، معایبی نیز وجود دارد که کنترل آنها بدون تنظیم کننده تخصصی دشوار است و به بارهای راه اندازی کم و گیربکس های تخصصی در کاربردهای درایو نیاز دارند که باعث می شود هزینه سرمایه، پیچیدگی و محدودیت های محیطی بالاتری داشته باشند.
الکتروموتورهای ارتعاشی برای کاربردهایی که نیاز به لرزش دارند مانند تلفن های همراه یا کنترلرهای بازی استفاده می شود. آنها توسط یک موتور الکتریکی تولید می شوند و دارای یک جرم نامتعادل در محور محرک هستند که باعث ایجاد لرزش می شود. همچنین میتوان از آنها در زنگهای غیرالکترونیکی که به منظور صدا یا زنگ هشدار یا زنگ در میلرزند، استفاده کرد.
هر زمان که موقعیت یابی دقیق در میان باشد، موتورهای پله ای دوست شما هستند. آنها در چاپگرها، ماشینابزارها و سیستمهای کنترل فرآیند یافت میشوند و برای گشتاور بالا ساخته شدهاند که به کاربر توانایی حرکت از یک مرحله به مرحله دیگر را میدهد. آنها یک سیستم کنترلی دارند که موقعیت را از طریق پالس های سیگنال ارسال شده به راننده تعیین می کند، که آنها را تفسیر می کند و ولتاژ متناسبی را به موتور می فرستد. ساخت و کنترل آنها نسبتاً ساده است، اما حداکثر جریان را دائماً می کشند. فاصله گام های کوچک حداکثر سرعت را محدود می کند و در بارهای زیاد می توان از گام ها گذشت.
در اینجا سه نوع اصلی از الکتروموتورهای AC وجود دارد: القایی، سنکرون و صنعتی.
موتورهای القایی به عنوان موتورهای ناهمزمان شناخته می شوند، زیرا آنها با سرعت ثابت یکسان حرکت نمی کنند یا کندتر از فرکانس ارائه شده نمی چرخند. لغزش، تفاوت بین سرعت واقعی و سنکرون، برای تولید گشتاور، نیروی پیچشی که باعث چرخش می شود، در موتورهای القایی مورد نیاز است. میدان مغناطیسی که روتور این موتورها را احاطه کرده است به دلیل جریان القایی ایجاد می شود.
روتور موتورهای سنکرون با سرعت ثابتی که AC تامین می شود می چرخد. میدان مغناطیسی آنها توسط آهنرباهای دائمی ایجاد می شود. موتورهای صنعتی برای کاربردهای سه فاز با قدرت بالا مانند نوار نقاله یا دمنده طراحی شده اند. موتورهای AC را می توان در لوازم خانگی و سایر کاربردها مانند ساعت، فن و درایو دیسک نیز یافت.
یکی از الکتروموتورهایی که بسیار پرکاربرد است الکتروموتور زیمنس است. در الکتروموتور زیمنس تمام قطعات گفته شده به کار می رود و از استاندارد خوبی برخوردار است. الکتروموتور زیمنس آلمان از بهره وری بالا برخوردار است و برای استفاده در شرایط سخت طراحی شده است. شرکت آلمانی زیمنس الکتروموتورهای متنوعی را ارائه می دهد که برای انواع نیازهای صنعتی استفاده می شود.