ساختار و عملکرد پمپ پلیمری چگونه است؟
پمپ دستگاهی است که برای بالا بردن و یا تخلیه سیالات از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می شود. یک پمپ انرژی مکانیکی تامین شده را به انرژی حرکت سیال تبدیل می کند. براساس عملکر پمپ، آنها به انواع مختلفی تقسیم می شوند.
پمپ پلیمری گونه ای خاص از پمپ هایی است که برای تغذیه آب بویلرهای بخار استفاده می شود. آب ممکن است آب برگشتی کندانس بویلر بوده و یا جداگانه تامین شود. این پمپ ها معمولاً فشار بالا بوده و می توانند از نوع سانتریفوژ و یا جابجایی مثبت باشند.
ساختار و عملکرد
پمپ پلیمری در سایزها و توان های مختلف تولید شده و اغلب توسط یک کوپلینگ مکانیکی به محرکه الکتریکی خود متصل می شود. پمپ های پلیمری بزرگ صنعتی کندانس ممکن است گاهی اوقات به عنوان پمپ فید واتر مورد استفاده قرار گیرند. پمپ پلیمری برای غلبه بر فشار بخار تولید شده در بویلر باید فشار کافی را داشته باشد.
پمپ های پلیمری بیشتر مواقع دائم کارکرد نیستند و توسط یک فلوسویچ یا سایر تجهیزات کنترل کننده سطح کنترل می شوند. وقتی سطح آب در بویلر پایین بیاید فلوسوئیچ فرمان روشن شدن پمپ را داده و پمپ تا زمانی که سطح آب در بویلر به حد کافی بالا بیاید پمپاژ را دامه می دهد. بعضی پمپ ها دارای دو مرحله کنترل می باشند.اگر سطح مایع از یک نقطه پایین تر بیاید مرحله اول کنترل آغاز شده و پمپ روشن می شود و اگر پس از روشن شدن پمپ باز هم سطح آب به هر دلیلی پایین تر بیاید مرحله دوم کنترل شروع خواهد شد. در این مرحله ممکن است عملگری برای جلوگیری از کارکرد خشک بویلر و داغ شدن بیش از حد آن بویلر را خاموش کند و یا آلارم دهد و یا هر دو آنها اتفاق بیفتد.
حالت متداول دیگر پمپ های پلیمری کاکرد دائم آن و استفاده از تجهیزات کنترل کننده دبی مینیمم به منظور جلوگیری از تولید فشار بیش از حد پمپ در بویلر در دبی های کم می باشد.
دبی بازگشتی از سیستم دبی مینیمم به مخزن و یا هواگیر باز میگردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع پمپ و یا انتخاب پمپ صنعتی مناسب می توانید به سایت تکنوپمپاژ مراجعه فرمایید.